OSRS Sleeping Giants Quest Guide (2024)

Om du någonsin har velat slu*tföra uppdraget Sleeping Giants från Old School RuneScape, vi har täckt dig.

The Sleeping Giants är det senaste uppdraget inom OSRS. Det är ett av kraven för att få tillgång till den senaste Smithing-aktiviteten som hjälper dig att spara en del OSRS guld vid träning: Jättarnas Gjuteri.

OSRS Sleeping Giants Quest Guide (1)

Här kommer du att kunna skaffa den obytbara dubbla ammunitionsformen, Smithing-outfiten, en kolossal blade, malmförpackningar, Smithing Catalyst och en förbrukningsvaror (Kovac's Grog). Hela aktiviteten öppnar upp ett nytt sätt att träna Smithing-färdigheten samtidigt som den konsumerar färre barer än andra aktiviteter, vilket sparar dig mycket OSRS GPper XP.

Krav för att uppfylla

Innan du startar uppdraget behöver du en icke-boostbar Smithing-nivå 15 och några billiga OSRS-objekt. Du behöver tre ekstockar, en bit ull, tio spikar, en hammare, en mejsel och en hink med vatten eller ishandskar.

Du kan få alla utbytbara OSRS-artiklar för bara några OSRS GP, såvida du inte är en Ironman där du behöver få dem alla. Om du inte vill spendera något OSRS Gold kan du göra detsamma på ett vanligt konto, men det skulle vara kontraproduktivt eftersom du bara kan använda GE och få allt på några sekunder.

Se till att du inte har använt din minispel-teleportering under de senaste 20 minuterna, och låt oss börja!

En genomgång av sovande jättar

Gå till grupperingsfliken (den finns i samma meny som klanchatten) och välj jättarnas gjuteri mini lek teleportera för att snabbt åka till Kovac. Om du redan har använt din minispel-teleportering och inte vill vänta, kan du använda en duellring för att teleportera till duellarenan eller en ärasamulett för att teleportera till Al Kharid och springa därifrån.

Vänsterklicka på Kovac eller högerklicka för att starta dialogen med honom. Han kommer att be dig att inte slåss och berätta att han behöver din hjälp. Du kan hoppa igenom dialogen på ett säkert sätt genom att hålla mellanslagstangenten intryckt. Efter dialogen, välj alternativet Ja för att starta uppdraget.

En mellansekvens startar och du kommer att föras till Giants' Foundry-platsen, där du måste fortsätta din dialog med Kovac. Om du av misstag loggar ut under detta kommer du att tas ut där du först teleporterade. Gå helt enkelt in i grottan för att starta om filmsekvensen. Håll ned mellanslagstangenten för att hoppa genom dialogen.

Du måste nu reparera vissa anläggningar inom Giants' Foundry för att göra allt användbart igen. Klicka för att reparera det trasiga polerhjulet, håll ned mellanslagstangenten för att hoppa igenom dialogen och välj alternativet "ja" för att fortsätta och reparera det.

Vänta tills reparationsanimeringen slu*tar, och du kommer att få en annan dialogruta som bekräftar att du har reparerat den. Om du loggar ut vid denna tidpunkt kommer du inte att förlora framstegen på de reparerade anläggningarna.

Gå norrut och reparera den trasiga slipstenen. Hoppa igenom dialogen, välj alternativet Ja, vänta tills animeringen ska avslu*tas och få bekräftelsedialogrutan. Fortsätt att gå några brickor norrut och upprepa samma process med den trasiga slaghammaren.

Prata med Kovac för att lämna den instansade uppdragsplatsen. Du kommer nu att befinna dig i Giants' Foundry som inte är instans, där Smithing-aktiviteten äger rum. Prata med Kovac igen här och sök sedan i lådan strax söder om Kovac och välj alternativet "ja" för att ta OSRS-föremålen från lådan.

Gå till degeln, några brickor söderut från bankkistan. Bankkistan ligger några brickor öster om Kovac. Du kan klicka på degeln för att lägga till stängerna, men du måste högerklicka och välja använd på vapnen och rustningarna för att lägga till dem - välj alternativ tre för att lägga till alla samma vapen eller pansartyper samtidigt.

Prata med Kovac igen och klicka sedan på formen strax norr om honom. Gränssnittet för forminställningar ska visas. Välj dina formar och klicka sedan på ställ in form i det övre högra hörnet av gränssnittet.

Prata med Kovac igen och hoppa över eller läs dialogen som du vill. Du kommer inte att förlora dina framsteg om du loggar ut nu. Återgå till degeln och häll metallen i formen.

Ta bort allt från din vapen- och sköldöppning, som att tömma händerna när du gör Tears of Guthix, och utrusta dina ishandskar om du har dem. Ta förformen Giant Sword och använd Trip Hammer medan dess temperatur är på rött, och när temperaturen sjunker, gå till lavan, dunk ner svärdet för att värma upp det igen och återvänd sedan till trip-hammaren.

Var uppmärksam på att svärdet inte är för varmt; annars kommer du att skada den. Använd slipstenen och vattenfallet härnäst. Användning av slipstenen kommer att öka temperaturen på förformen.

Gå vidare till att använda sandstenen och lavapoolen. Att använda sandstenen kommer att minska temperaturen på svärdet. Om du gör något för att skada svärdet kommer Kovac att störa och säga åt dig att slu*ta och ge tips om vad du gör fel.

Belöningar för Sleeping Giants Quest

När du har slu*tfört svärdet, gå och prata med Kovac en gång till för att slu*tföra uppdraget. Du kommer att få en quest-poäng, 6k Smithing XP, och tillgång till Giants Foundry, Smithing-aktiviteten som hjälper dig att spara mycket OSRS Goldwhen-träning.

Och du kommer också att kunna köpa den dubbla ammunitionsformen från Kovac, som hjälper dig med ett av de mest AFK-sätt att göra OSRS GP: att smida kanonkulor.

OSRS Sleeping Giants Quest Guide (2024)
Top Articles
Inside the Reddit army that’s crushing Wall Street | CNN Business
How a bunch of Redditors made GameStop’s stock soar
3 Tick Granite Osrs
Star Wars Mongol Heleer
Http://N14.Ultipro.com
Quick Pickling 101
Chambersburg star athlete JJ Kelly makes his college decision, and he’s going DI
Toyota Campers For Sale Craigslist
Craigslist Cars And Trucks For Sale By Owner Indianapolis
T Mobile Rival Crossword Clue
Kraziithegreat
Txtvrfy Sheridan Wy
Free VIN Decoder Online | Decode any VIN
4Chan Louisville
Indiana Immediate Care.webpay.md
Miss America Voy Forum
Cooking Fever Wiki
Dr. med. Uta Krieg-Oehme - Lesen Sie Erfahrungsberichte und vereinbaren Sie einen Termin
Spergo Net Worth 2022
Diamond Piers Menards
De beste uitvaartdiensten die goede rituele diensten aanbieden voor de laatste rituelen
Kp Nurse Scholars
PowerXL Smokeless Grill- Elektrische Grill - Rookloos & geurloos grillplezier - met... | bol
Coomeet Premium Mod Apk For Pc
Litter Robot 3 RED SOLID LIGHT
Cain Toyota Vehicles
Truvy Back Office Login
'Insidious: The Red Door': Release Date, Cast, Trailer, and What to Expect
Jackass Golf Cart Gif
Jazz Total Detox Reviews 2022
Vip Lounge Odu
Diana Lolalytics
Wednesday Morning Gifs
Giantess Feet Deviantart
USB C 3HDMI Dock UCN3278 (12 in 1)
Body Surface Area (BSA) Calculator
Gun Mayhem Watchdocumentaries
Fetus Munchers 1 & 2
Gt500 Forums
Man Stuff Idaho
Weather Underground Cedar Rapids
FREE - Divitarot.com - Tarot Denis Lapierre - Free divinatory tarot - Your divinatory tarot - Your future according to the cards! - Official website of Denis Lapierre - LIVE TAROT - Online Free Tarot cards reading - TAROT - Your free online latin tarot re
Pulitzer And Tony Winning Play About A Mathematical Genius Crossword
Killer Intelligence Center Download
The Complete Uber Eats Delivery Driver Guide:
Unblocked Games 6X Snow Rider
Bonecrusher Upgrade Rs3
Barber Gym Quantico Hours
Black Adam Showtimes Near Kerasotes Showplace 14
Samantha Lyne Wikipedia
Unit 4 + 2 - Concrete and Clay: The Complete Recordings 1964-1969 - Album Review
O'reilly's Eastman Georgia
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6185

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.